GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01 GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01
GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01 GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01
GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01 GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01
GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01 GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01
GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01 GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01
Код товару: 11477
Категорія: Навігатори
GPS-навігатор Garmin Camper 660LMT-D EU із камерою заднього виду BC 30 (карта Європи) 010-01535-01

Автомобільний GPS навігатор для комфортних поїздок на кемпінг Garmin Camper 660 LMT-D з задньою камерою Garmin BC-30. У навігатор вже завантажено та оновлено до останньої версії карти Європи від Navteq. Camper 660 LMT-D з довічним безкоштовним оновлення карт Європи та завантаження онлайн пробок по всій Європі.

Оплата частями от Monobank
Немає в наявності
  • Гарантія:
    • 12 місяців від виробника
  • Телефони:
    • +380 (67) 640-20-40
    • +380 (50) 450-20-40
  • Доставка:
    • Кур'єром (по Києву) - безкоштовно
    • "Нова пошта" по Україні (передоплата) - безкоштовно
    • "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) - за тарифами перевізника
    • "Укрпошта" по Україні (передоплата) - безкоштовно
    • Самовивіз (Київ) - безкоштовно
  • Оплата:
    • Готівкою при отриманні
    • Готівкою кур'єру
    • На картку Приват-Банку
    • Карткою при отриманні
    • Безготівковий розрахунок
    • Готівкою на складі при отриманні
    • Онлайн-оплата Visa/Mastercard (LiqPay)   Онлайн-оплата Visa/Mastercard (LiqPay)
    • Plata by mono (оплата карткою, ApplePay, GooglePay)   Plata by mono (оплата карткою, ApplePay, GooglePay)
    • Оплата криптовалютою USDT (Binance)   Оплата криптовалютою USDT (Binance)
    • оплата частинами від Monobank   оплата частинами від Monobank
    • оплата частинами від Abank   оплата частинами від Abank
    • оплата частинами від PrivatBank   оплата частинами від PrivatBank

Camper 660LMT-D , наш найновіший навігатор для кемперів, дозволяє вам насолоджуватися свободою відкритої дороги зі зручністю подорожі з корисним гідом. Направляючі Camper 660LMT-D з 6,0-дюймовим дисплеєм, що легко читається, з масштабуванням по центру, який зручно поміщається у вашому автомобілі або кемпері, маршрутами, заснованими на розмірах кемпінгу і автопричепа, а також дорожніми попередженнями, а також включає каталог кемпінгів. Новинка в лінійці продуктів Camper, наша модель 660LMT-D пропонує просте формування маршруту, інформацію про профіль висот та мільйони нових та популярних місць завдяки Foursquare®.

  • Індивідуальна маршрутизація для розміру та ваги вашого кемпера чи автопричепа
  • Попередження про висоту мосту, обмеження за вагою, крутих поворотах, крутих підйомах тощо.
  • Безкоштовний цифровий трафік Garmin через DAB – найкраще рішення для трафіку Garmin – прямо з коробки!
  • Натисніть тут, щоб побачити карту покриття цього продукту
  • Довідники, специфічні для кемперів та караванів; фільтрувати результати пошуку кемпінгу на основі ваших уподобань
  • Easy Route Shaping дозволяє легко змінити маршрут, включивши в нього кращі дороги або міста, просто торкнувшись екрану.
  • Інструмент карти висот відображає можливі круті ухили вздовж вашого маршруту

Новий профіль для караванових маршрутів

Camper 660 LMT-D розроблений, щоб спростити навігацію з автобудинками, караванами та кемперами. Він поставляється із попередньо завантаженими докладними картами Європи, включаючи інформацію про дорожні обмеження, такі як висота мостів, та відповідні дані для більшості основних доріг та автомагістралей. Просто введіть характеристики свого кемпера або автопричепа, і Camper 660LMT-D використовуватиме ваш профіль кемпера¹, щоб знайти найефективніший маршрут Європою. Ваш маршрут буде визначено залежно від висоти, ваги, довжини та ширини вашого автомобіля.

Попередження про маршрут та профіль висоти

Camper 660 LMT-D попередньо завантажений докладними картами Європи, які також включають обмеження, пов'язані з кемпером, такі як висота мосту, круті повороти та відповідна інформація для більшості основних доріг та автомагістралей. Ви почуєте та побачите ці корисні попередження, які допоможуть підготуватися до потенційно небезпечних ситуацій.

Camper 660LMT-D має зручний інструмент карти, який дозволяє переглядати майбутню інформацію про висоту, що відноситься до вашого маршруту-і все це при перегляді екрана навігації по карті. Ви навіть можете натиснути на інформацію про висоту, щоб розгорнути вид профілю висоти та детальніше переглянути поточну та майбутню висоту. Перегляд цієї інформації допомагає підготуватися до можливих крутих нахилів на вашому маршруті.

 

Каталог понад 9000 кемпінгів

Camper 660LMT-D містить каталог кемпінгів ACSI. Цей вичерпний список кемпінгів містить більше 9000 сайтів у Європі з інформацією про ціновий діапазон, години обслуговування та багато іншого. Каталог кемпінгів ACSI дозволяє вам шукати за кращими зручностями, таким як розміщення з домашніми тваринами, магазини на території, електричні підключення, щоб ви могли легко знайти те, що хочете, далеко від дому.

 

Проста побудова маршруту та мальовничий маршрут

Якщо ви віддаєте перевагу їхати певними вулицями або через певні міста, Easy Route Shaping дозволяє легко змінити свій маршрут. Просто додайте точку до маршруту, який ви бачите на екрані, і ви побачите сповіщення про те, скільки часу буде додано.

З Camper 660 LMT-D вашу подорож стане нагородою. Завдяки додатковому настроюванню мальовничого маршруту ви можете дізнатися більше у глушині. Легко переглядайте свій мальовничий маршрут у меню попереднього перегляду маршруту та насолоджуйтесь свободою відкритої дороги.

 

Функції гучномовця

Camper 660LMT-D пропонує зручну голосову навігацію. Кажіть, і ваш пристрій реагує на ваші команди. Ваші руки можуть залишатися на кермі. Звичайно, ви також можете переміщатися за допомогою інтерфейсу сенсорного екрана. Синхронізуйте сумісний пристрій із функцією Bluetooth®, наприклад ваш смартфон, із Camper 660LMT-D для дзвінків у режимі гучномовця через вбудований мікрофон та динамік. Надійно помістіть телефон у бардачок, кишеню або сумку і, як і раніше, дзвоніть і приймайте дзвінки.

 

Обмеження швидкості для кемперів та будинків на колесах

Camper 660 LMT-D гарантує, що ви завжди будете в курсі обмеження швидкості для вашого автобудинку або будинку на колесах, які часто відрізняються від стандартних автомобілів. Конкретні обмеження швидкості та розрахунковий час прибуття чітко відображаються, тому ви можете насолоджуватися більш розслабленою подорожжю.

Додаткова інформація Короткий огляд

Camper 660LMT-D постійно тримає картку вашого руху на екрані, а поруч із нею з'являється додаткова інформація. Швидко подивившись, ви можете побачити назву своєї вулиці. Він також показує попередження шкільної зони. Незалежно від того, де ви знаходитесь, завжди знайте, що поряд. Up Ahead показує постійний потік прилеглих місць, включаючи заправні станції, зони відпочинку та кемпінги, які з'являються поруч із вашою картою руху та оновлюються в міру вашого руху за маршрутом.

 

Навігація Garmin стала ще простішою

База даних завантажених пам'яток Camper 660LMT-D тепер включає мільйони нових і популярних місць завдяки Foursquare. Легко знаходите ресторани, магазини, пам'ятки та багато іншого на своєму маршруті.

Camper 660LMT-D перевизначає «голосові покрокові інструкції» за допомогою Garmin Real Directions™, простих для розуміння напрямків руху, які допоможуть вам, як друг, з використанням відомих орієнтирів, будівель та світлофорів. Наприклад, під час навігації ви почуєте прості інструкції, наприклад: "За аптекою поверніть праворуч". Більше не буде стресу від спроб прочитати назви вулиць. Garmin Real Voice™-це вдосконалена технологія мови, яка більше схожа на природний та дружній голос. Garmin Real Directions та Garmin Real Voice – це функції, доступні лише у навігаторах Garmin GPS.

 

Легко переміщайтеся складними розв'язками

Camper 660LMT-D оснащений системою активного керування смугою руху (ALG). ALG використовує голосові підказки та яскраві стрілки, щоб вказати правильну смугу руху, необхідну для вашого маршруту. У виставі photoReal junction виходи показані так, як вони виглядають у реальному житті: у повному кольорі та з високою деталізацією. Огляд перехрестя з висоти пташиного польоту пропонує докладний огляд розв'язок із висоти пташиного польоту.

 

Бездротова камера заднього виду BC ™ 30

Позбавтеся стресу під час руху заднім ходом за допомогою бездротової камери заднього виду BC 30 (входить до комплекту поставки). Він дозволяє вам у будь-який час легко бачити позаду свого кемпера, але неоціненний під час руху заднім ходом.

 

Сумісність із програмою Smartphone Link

Smartphone Link 5-це безкоштовна мобільна програма, яка з'єднує Camper 660LMT-D зі смартфоном iPhone® або Android™. У разі сполучення Camper 660LMT-D може використовувати існуючий тарифний план вашого телефону для обміну інформацією. Smartphone Link також дає вам доступ до інтерактивних служб Garmin, корисної інформації в реальному часі, такої як погода або інформація про дорожній рух, доступна безкоштовно або за підпискою. Ви можете придбати преміум-контент – наприклад, дані розширеного метеорологічного радара та зображення з камер дорожнього руху – у додатку. Коли ви використовуєте програму Smartphone Link з Camper 660LMT-D, ви також можете відзначитись на Foursquare і отримати доступ до більш детальної інформації про POI, включаючи рейтинги, діапазон цін та години роботи. Завантажте Smartphone Link для Android™ у магазині Google Play. Завантажте Smartphone Link для iPhone® у iTunes.

 

Включає довічну карту та оновлення трафіку

 

Розмір 16,8 x 9,4 x 1,9 см
Вага 268,0 г
Розширення екрану 800 x 480 пікселів
Захист Ні
Акумулятор Літієво-іонний (до 1 години роботи в режимі навігації)
Розмір дисплея 13,6 х 7,2 см; діагональ 15.4 см
Тип дисплея Мультитач, ємнісний, ручної подвійної орієнтації, кольоровий TFT WVGA з білим підсвічуванням
Включає оновлення карт Так
Сумісність із камерою Так (BC 30)
Попередньо загрижені карти вулиць Так
Вимова назви вулиць Так
Голосове управління Так
Сумісність із трафіком За допомогою смартфона
Додатково
  • Планувальник поїздок: так
  • Журнал поїздок: так
  • Foursquare: так
  • Прямий доступ: так
  • Отримайте прямі трансляції через сумісний смартфон iPhone® або Android™ за допомогою Smartphone Link
  • Кемпер 660LMT-D
  • Картки терміну служби¹ та трафік² (позначені літерою LMT-D після номера моделі на коробці)
  • Приймач трафіку Lifetime Digital (DAB) / автомобільний кабель живлення
  • Бездротова камера заднього виду BC 30
  • Кріплення на присосці автомобіля
  • кабель micro-USB
  • Посібник із швидкого запуску

Ми гарантуємо, що всі наші пристрої ввезено в країну офіційно і є виключно новими та оригінальними пристроями, які призначені для продажу на території України.

Разом із придбаним товаром ви отримуєте гарантійний талон від офіційного дистриб’ютора в Україні та фіскальний чек.

На весь товар, придбаний у фірмовому інтернет-магазині garmin.net.ua, поширюється офіційна гарантія впродовж 12-24 місяців, а також сервісне обслуговування до 60 місяців.

Обслуговування гарантійних зобов'язань проводиться виключно в авторизованому сервісному центрі Garmin на території України, який знаходиться за адресою: м.Київ, проспект Павла Тичини, 4.

1. Гарантійне обслуговування приладу - це безкоштовний ремонт упродовж терміну, зазначеного в оригінальному гарантійному талоні, або його заміна на аналогічний прилад в разі неможливості ремонту (при дотриманні умов, зазначених в інструкції).

2. На гарантійне обслуговування вироби приймаються лише за наявності оригінальної упаковки та в повному комплекті (документація, датчики, кабелі тощо).

3. Вироби не підлягають гарантійному обслуговуванню в таких випадках:

3.1. Порушення користувачем правил експлуатації виробу;

3.2. Відсутність або пошкодження фірмових стікерів та пломб постачальника;

3.3. Відсутність або пошкодження виробу заводських маркувань (назва моделі, серійного номера, номери партії тощо);

3.4. За наявності на виробі та упаковці сторонніх наклейок, написів та стікерів;

3.5. наявність механічних пошкоджень (сколи, тріщини, вм'ятини, подряпини), а також дефектів складових частин виробу; відсутності сполучних гвинтів, частин та вузлів виробу; пошкодження електричних контактів, з'єднань, роз'ємів;

3.6. наявність термічного пошкодження виробу або його складових частин;

3.7. Попадання всередину виробу сторонніх предметів (комах, бруду, рідини тощо);

3.8. Пошкодження, спричинені стихією (дощ, сніг, блискавка, пожежа тощо), побутовими факторами (підвищена вологість, запиленість, агресивне навколишнє середовище тощо);

3.9. Пошкодження при транспортуванні та вантажно-розвантажувальних роботах;

3.10. Спроби ремонту або розтину виробу самостійно або третіми особами;

3.11. Несанкціонована модифікація виробу;

4. Обслуговування виробів, гарантію на які дає безпосередньо виробник, здійснюється у спеціалізованих сервісних центрах, адреси яких вказані у документації на виріб.

Гарантія на продукцію: встановлюються фірмами-виробниками та забезпечуються сервісними центрами цих виробників .