Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21 Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21
Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21 Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21
Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21 Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21
Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21 Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21
Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21 Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21
Код товару: 12651
Категорія: Велокомп'ютери
Велонавігатор Garmin Edge 530 з комплектом для гірських велосипедів 010-02060-21

Велонавігатор Garmin Edge 530 функціональний GPS-навігатор з картографією, оснащений кольоровим 2.6-дюймовим екраном, включаючи функції спостереження та аналізу динамічних показників навігаційні функції, розширені функції безпеки велосипедиста, показники MTB динаміки та режим гірського велосипеда. Час роботи батареї в режимі GPS до 20 годин.

Оплата частями от Monobank
Немає в наявності
  • Гарантія:
    • 12 місяців від виробника
  • Телефони:
    • +380 (67) 640-20-40
    • +380 (50) 450-20-40
  • Доставка:
    • Кур'єром (по Києву) - безкоштовно
    • "Нова пошта" по Україні (передоплата) - безкоштовно
    • "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) - за тарифами перевізника
    • "Укрпошта" по Україні (передоплата) - безкоштовно
    • Самовивіз (Київ) - безкоштовно
  • Оплата:
    • Готівкою при отриманні
    • Готівкою кур'єру
    • На картку Приват-Банку
    • Карткою при отриманні
    • Безготівковий розрахунок
    • Готівкою на складі при отриманні
    • Онлайн-оплата Visa/Mastercard (LiqPay)   Онлайн-оплата Visa/Mastercard (LiqPay)
    • Plata by mono (оплата карткою, ApplePay, GooglePay)   Plata by mono (оплата карткою, ApplePay, GooglePay)
    • Оплата криптовалютою USDT (Binance)   Оплата криптовалютою USDT (Binance)
    • оплата частинами від Monobank   оплата частинами від Monobank
    • оплата частинами від Abank   оплата частинами від Abank
    • оплата частинами від PrivatBank   оплата частинами від PrivatBank

Функціональний велонавігатор з GPS та картографією

  • Дозволяє отримувати інформацію рівня VO2 max, фокус тренувального навантаження, відновлення, акліматизації до спеки та висоти, харчування, водного балансу тощо. 1.
  • Функції безпеки велосипедиста 2 включають нову сигналізацію для велосипеда, обмін повідомленнями, стеження учасників групи, виявлення аварій, сумісність з радаром заднього огляду і фарами Varia ™.
  • Завантажені велосипедні карти Garmin з функцією розрахунку популярних маршрутів. Режим гірського велосипеда має вбудовані дані Trailforks із рейтингами складності трас.
  • Завантажуйте безкоштовні програми, віджети та поля даних із магазину Connect IQ™.
  • Показники MTB динаміки включають лічильник стрибків, дальність стрибків та час у повітрі під час стрибка, Grit (індикатор складності подорожі) та Flow (індикатор плавності спуску).
  • Час роботи батареї: до 20 годин із GPS; збільшити роботу до 40 годин із додатковим блоком батарей Garmin Charge™ або в режимі економії батареї.

Велонавігатор Garmin Edge 530 з чутливими кнопками, компактним та міцним корпусом готовий стати вашим новим помічником незалежно від вашої майстерності у велоспорті чи перевагах, які ви віддаєте поїздкам по гравійному чи ґрунтовому покритті, асфальті або у міських джунглях.

 

Підніміть тренування на новий рівень

Велонавігатор Edge 530 не тільки записує отримані дані, але й проводить аналіз динамічних характеристик, які допоможуть вам оцінити та покращувати свої результати. Ви можете спостерігати як поводиться ваш організм у різних середовищах, використовуючи функцію акліматизації до спеки та висоти 1 . Дізнайтеся, чи було ваше останнє тренування збалансованим, незважаючи на витривалість, порогові значення та інтенсивність. При поєднанні із сумісними датчиками навігатор Edge 530 відображає криву потужності для порівняння ваших поточних зусиль за показниками попередніх тижнів та місяців. Ви можете завантажувати структуровані тренування з TrainingPeaks® та нашої спортивної онлайн спільноти Garmin Connect™ прямо на пристрій Edge 530 та переглядати майбутні заплановані тренування або запускати потрібні вам тренування.

Почуйте себе в безпеці

Питання безпеки в навігаторі Edge 530 ставиться дуже серйозно. У навігаторі передбачена функція обміну повідомленнями між учасниками групи, яка дозволяє підтримувати зв'язок з тими, хто відстав і можливість стеження за розташуванням велосипедистів. Якщо приладом було зареєстровано інцидент, функція виявлення аварій забезпечує автоматичну передачу даних вашого розташування вашим контактам для екстрених ситуацій. Для ще більшої безпеки ви можете приєднати радар заднього огляду та фари Varia, і ваш велосипед буде помітний на дорозі, а ви зможете краще бачити інші транспортні засоби. Нова сигналізація з PIN-кодом надішле попередження на ваш смартфон у випадку, якщо ваш велосипед рухався, коли ви зупинялися на обідню перерву.

 

навігаційні функції

Edge 530 поставляється із завантаженими велосипедними картами Garmin, що включають навігацію від повороту до повороту та попередження про різкі повороти. Щоб почуватися впевнено у незнайомій місцевості, функція розрахунку популярних маршрутів запропонує вам траси та доріжки, які користуються найбільшою популярністю серед велосипедистів. У разі відхилення від заданого маршруту пристрій підкаже потрібний напрямок, а також допоможе дістатися початкової точки, якщо ви вирішите раніше повернутися додому. Швидкість розрахунку маршрутів у 2 рази перевищує показники попередніх моделей, тому ви будете витрачати менше часу на очікування результатів.

 

Підкорюйте гірські траси

Завантажте безкоштовну програму Trailforks із магазину Connect IQ, а потім розблокуйте контент карти Trailforks на вашому Edge. Програма Trailforks, включаючи велосипедні траси більш ніж з 80 країн світу, пропонує найбільш актуальну інформацію про стан доріжок, теплові карти та інше. Коли користувач зупиняється під час подорожі, функція Forksight автоматично відображає поточне положення в мережі трас та майбутні розвилки стежки попереду. Під час поїздки Edge 530 відстежує такі показники як кількість стрибків, дальність стрибків та час у повітрі. Складність поїздки з використанням даних GPS, висоти та акселерометра визначає функція для гірських велосипедів – Grit. Функція Flow дозволяє оцінити плавність спуску трасою. Таким чином, ви отримуєте дані, які можна проаналізувати та покращити наступного разу.

 

Подолайте підйоми як професіонал

Завдяки новій функції ClimbPro та Edge 530 під час підйому на вашому маршруті, пристрій автоматично відображає набір висоти та градієнт, який ще залишилося подолати. Отже, ви зможете оцінити, скільки ще залишилося докладати зусиль для подолання підйому і краще розподілити свої сили на маршруті.

Система SHIMANO STEPS eBike

Підключіть велонавігатор Edge до системи SHIMANO STEPS eBike та переглядайте на екрані стан електровелосипеда, поля даних та попереджувальні повідомлення. Крім показників Edge (час, відстань та швидкість), ви зможете переглядати положення передачі, заряд батареї, ступінь асистування (Assist level) та запас ходу.

 

Налаштування навігатора

За допомогою безкоштовних програм, віджетів та полів даних із магазину Connect IQ, Garmin дає можливість своїм користувачам доповнювати пристрій. Так, програма AccuWeather MinuteCast допоможе визначити, коли закінчиться дощ, і можна буде вирушити у подорож. Для планування поїздок використовуйте такі сервіси, як Strava, Komoot або Wikiloc, завантажте відповідні програми та передавайте улюблені маршрути безпосередньо до велонавігатора Edge. Для пошуку найближчого магазину або кафе скористайтесь програмою Yelp, для прокладання маршруту до вибраного місця за допомогою Edge 530.

1 При підключенні до сумісного смартфона
2 При підключенні до сумісного смартфона; см

 

ФІЗИЧНІ РОЗМІРИ 1,9" x 3,2" x 0,8" (50 x 82 x 20 мм)
КОЛЬОРОВИЙ ДИСПЛЕЙ +
РОЗМІР ДИСПЛЕЮ Діагональ 2,6 дюйма (66 мм)
РОЗШИРЕННЯ ЕКРАНУ 246 x 322 пікселів
МАСА

2,7 унції (75,8 г)

ТИП АКУМУЛЯТОРА перезаряджається літій-іонний
ТЕРМІН СЛУЖБИ БАТАРЕЇ

до 20 годин

РЕЖИМ ЕКОНОМІЇ ЗАРЯДУ БАТАРЕЇ +
СУМІСНІСТЬ З ЕЛЕКТРОЖИВАННЯМ У ПОЇЗДКУ (АКУМУЛЯТОР GARMIN CHARGE) +
ОЦІНКА ВОДИ IPX7

Карти та пам'ять

МОЖЛИВІСТЬ ДОДАВАТИ КАРТИ +
БАЗОВА КАРТА +
ЗОВНІШНЯ ПАМ'ЯТЬ Тільки внутрішня пам'ять
ШЛЯХОВІ ТОЧКИ / ОБРАНЕ / МІСЦЯ ПОЛОЖЕННЯ 200
МАРШРУТИ 100 курсів
ІСТОРІЯ до 200 годин
GPS +
ГЛОНАСС +
Галілео +
БАРОМЕТРИЧНИЙ ВИСОТОМІР +
АКСЕЛЕРОМЕТР +
ДАТЧИК ОСВІТЛЕНОСТІ +

Щоденні розумні функції

ЗВ'ЯЗОК Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ ™ (ЗАГРУЖУВАНІ ЦИФЕРБЛАТИ, ПОЛЯ ДАНИХ, ВІДЖЕТИ І ДОДАТКИ) +
РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ +
ТЕКСТОВИЙ ВІДПОВІДЬ / ВІДКЛОНЕННЯ ТЕЛЕФОННОГО ДЗВІНКУ З ДОПОМОГЮ ТЕКСТА (ТІЛЬКИ ANDROID ™) +
ПОГОДА +
ПУЛЬТ VIRB® +
СУМІСНІСТЬ ІЗ СМАРТФОНОМ iPhone®, Android™

Функції безпеки та відстеження

LIVETRACK +
ГРУПА LIVETRACK +
ОБМІН ПОВІДОМЛЕННЯМИ МІЖ ГОНЩИКАМИ +
ВИНАХОДЖЕННЯ ІНЦИДЕНТІВ +
ДОПОМОГА +
ВЕЛОСИПЕДНА СИГНАЛІЗАЦІЯ +
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОГОДУ +
СУМІСНІСТЬ З INREACH +

Функції відстеження активності

Спалено калорій +

Функції навчання, планування та аналізу

НАСТРОЮВАНІ СТОРІНКИ ДАНИХ +
AUTO PAUSE +
ІНТЕРВАЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ +
РОЗШИРЕНІ ТРЕНУВАННЯ +
Завантажувані плани тренувань +
AUTO LAP® +
VO2 MAX (БІГ) +
ЕФЕКТ ТРЕНУВАННЯ +
РАДНИК З ВІДНОВЛЕННЯ +
ВІРТУАЛЬНИЙ ПАРТНЕР +
ГОНКА ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ +
СЕГМЕНТИ +
АВТОПРОКРУТКА +
PHYSIO TRUEUP +
HTTPS://DISCOVER.GARMIN.COM/EN-US/PERFORMANCE-DATA/CYCLING/#PHYSIOLOGICAL-MEASUREMENTS +

Відпочинок на свіжому повітрі

ПЛАНУВАЛЬНИК СХОДЖЕННЯ CLIMBPRO +

Особливості їзди на велосипеді

ПОВІДОМЛЕННЯ (СПРАБОТУЄ СИГНАЛ ПРИ ДОСЯГНЕННІ ЦІЛЕЙ, ВКЛЮЧАЮЧИ ЧАС, ВІДСТАНЬ, ЧАСТОТУ СЕРДЯНИХ СКОРОЧЕНЬ АБО КАЛОРІЇ) +
КУРСИ +
ВЕЛОСИПЕДНА КАРТА (МАРШРУТНА КАРТА ВУЛИЦЬ ДЛЯ КОНКРЕТНИХ ВЕЛОСИПЕДІСТІВ) +
СУМІСНІСТЬ З CYCLING DYNAMICS +
MTB DYNAMICS +
ІНТЕГРОВАНІ ДАНІ СЛІДІВ TRAILFORKS +
СУМІСНІСТЬ З ВИМІРЮВАЧОМ ПОТУЖНОСТІ +
СУМІСТЬ З РАДАРОМ VARIA (РАДАР ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ) +
СУМІСТЬ З ФАРАМИ VARIA +

Зв'язок

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ EDGE +
ПУЛЬТ VARIA +
ЕЛЕКТРОННЕ ПЕРЕКЛЮЧЕННЯ ПЕРЕДАЧ ANT + +
ІНТЕГРАЦІЯ SHIMANO DI2 SYNCHRO SHIFT +
  • Велонавігатор Edge 530
  • стандартне кріплення
  • виносне кріплення
  • страхувальний ремінець
  • USB-кабель
  • Інструкція користувача

Ми гарантуємо, що всі наші пристрої ввезено в країну офіційно і є виключно новими та оригінальними пристроями, які призначені для продажу на території України.

Разом із придбаним товаром ви отримуєте гарантійний талон від офіційного дистриб’ютора в Україні та фіскальний чек.

На весь товар, придбаний у фірмовому інтернет-магазині garmin.net.ua, поширюється офіційна гарантія впродовж 12-24 місяців, а також сервісне обслуговування до 60 місяців.

Обслуговування гарантійних зобов'язань проводиться виключно в авторизованому сервісному центрі Garmin на території України, який знаходиться за адресою: м.Київ, проспект Павла Тичини, 4.

1. Гарантійне обслуговування приладу - це безкоштовний ремонт упродовж терміну, зазначеного в оригінальному гарантійному талоні, або його заміна на аналогічний прилад в разі неможливості ремонту (при дотриманні умов, зазначених в інструкції).

2. На гарантійне обслуговування вироби приймаються лише за наявності оригінальної упаковки та в повному комплекті (документація, датчики, кабелі тощо).

3. Вироби не підлягають гарантійному обслуговуванню в таких випадках:

3.1. Порушення користувачем правил експлуатації виробу;

3.2. Відсутність або пошкодження фірмових стікерів та пломб постачальника;

3.3. Відсутність або пошкодження виробу заводських маркувань (назва моделі, серійного номера, номери партії тощо);

3.4. За наявності на виробі та упаковці сторонніх наклейок, написів та стікерів;

3.5. наявність механічних пошкоджень (сколи, тріщини, вм'ятини, подряпини), а також дефектів складових частин виробу; відсутності сполучних гвинтів, частин та вузлів виробу; пошкодження електричних контактів, з'єднань, роз'ємів;

3.6. наявність термічного пошкодження виробу або його складових частин;

3.7. Попадання всередину виробу сторонніх предметів (комах, бруду, рідини тощо);

3.8. Пошкодження, спричинені стихією (дощ, сніг, блискавка, пожежа тощо), побутовими факторами (підвищена вологість, запиленість, агресивне навколишнє середовище тощо);

3.9. Пошкодження при транспортуванні та вантажно-розвантажувальних роботах;

3.10. Спроби ремонту або розтину виробу самостійно або третіми особами;

3.11. Несанкціонована модифікація виробу;

4. Обслуговування виробів, гарантію на які дає безпосередньо виробник, здійснюється у спеціалізованих сервісних центрах, адреси яких вказані у документації на виріб.

Гарантія на продукцію: встановлюються фірмами-виробниками та забезпечуються сервісними центрами цих виробників .